Nadat uw technische installatie is gerealiseerd, volgt het beheren hiervan. Technisch beheer zorgt ervoor dat de installatie blijft functioneren volgens de ontwerpeisen en specificaties en dat deze het comfort, bedieningsgemak en productie oplevert zoals van te voren vastgesteld. Door uw technische installatie te onderhouden en te beheren verkleint u de kans op storingen aanzienlijk. In combinatie met een 24-uurs storingsdienst bent u er zeker van dat uw installatie zo efficiënt en productief mogelijk functioneert.

Maatwerk

Het technisch beheren van uw installatie is altijd maatwerk. Dit komt omdat iedere organisatie zijn eigen wensen en eisen heeft. Een productiefaciliteit of een ziekenhuis heeft natuurlijk hogere eisen dan bijvoorbeeld een magazijnruimte. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in het beheren van grootschalige verwarmingsinstallaties en mv-installaties.

Wettelijke eisen

Daarbij is het zo dat de wetgever wettelijke eisen heeft gesteld aan het in stand houden van bepaalde technische installaties. Dat is bijvoorbeeld van toepassing op koelmachines, brand- en inbraakinstallaties, noodverlichting, stookinstallaties etc.

Onderstaand een overzicht wat wij u kunnen aanbieden.

  • Inspecties
  • Advies
  • Preventief onderhoud
  • Correctief onderhoud
  • 24 uurs storingsdienst

Met goed en correct technisch beheer verloopt het onderhoud van systemen naar verwachting en zal er dus weinig onvoorspelbaarheid aanwezig zijn. Dat is dus in financiële zin als in de gebruiksvriendelijkheid. Ongewenste verassingen worden voorkomen en het onderhoud wordt efficiënt en correct uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

cv ketel leiden