X
Menu
X

Reiniging kanaalwerk

Eenmalige reiniging kanaalwerk/

van uw MV-box

De kanalen en ventilator van uw MV-box hebben onderhoud nodig! Uit de praktijk is gebleken dat de efficiĆ«ntie in veel gevallen al binnen 2 jaar na het betrekken van een nieuwe woning, met een kwart is afgenomen. Na 12 jaar wordt zelfs nog maar een derde van de oorspronkelijke luchthoeveelheid afgezogen. De vervuiling heeft een slechte afzuiging tot gevolg en veroorzaakt een verhoogd vochtgehalte met daarbij optredende bacterievorming. In ruimtes waar gerookt wordt worden de plafonds en verfwerk sneller bruin. 

De meest voorkomende problemen zijn:
Last van een droge keel, hoestbuien of branderige ogen.
Er is altijd stof aanwezig.
Schimmelplekken in de woning.
De ventilatieventielen zijn vies en vettig.
De ramen beslaan snel.
Allergische reacties.

Onderhoud van het ventilatie systeem wordt veelal als niet belangrijk beschouwd maar uit het bovenstaande kunt u opmaken dat het zeer belangrijk is. De Nie installatietechniek kan u een onderhoudsabonnement aanbieden voor het gehele systeem inclusief de kanalen. Om het onderhoud uit te kunnen voeren moet de afzuigventilator zich in de woning bevinden en moeten de kanalen zonder bouwkundige ingrepen bereikbaar zijn, meestal is dit geen probleem. De kanalen reinigen wij via de afzuigopeningen door middel van roterende borstels en stofafzuiging, zodat er geen vuil in de woning komt.

 

Indien u eenmalig de kanalen van uw MV-box wilt laten schoonmaken kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Hoe verloopt een eenmalige reiniging kanaalwerk?

Nadat u heeft aangegeven dat u een eenmalige reiniging van het kanaalwerk wenst te ontvangen, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden uit te voeren. Onze goed opgeleide en gecertificeerde monteurs zullen vervolgens het kanaalwerk zorgvuldig en volledig reinigen. Hierdoor komt er geen stof, vuil of viezigheid meer in uw woning terecht. Een te stoffig huis zou kunnen leiden tot huidaandoeningen, hoofdpijn en longaandoeningen zoals astma.  Het is dus zeer aan te raden uw mechanische ventilatie periodiek te onderhouden en te laten reinigen. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden voor uw mv-box? U kunt bijvoorbeeld ook een onderhoudsabonnement aanvragen voor uw mv-box!

Uw gegevens
Dhr.Mevr.


Gegevens van uw mechanische ventilatie."Door dit formulier te versturen accepteer ik de algemene leveringsvoorwaarden en privacy verklaring van De Nie Installatietechniek en bevestig ik dat de gegevens hierboven zijn gecontroleerd en naar waarheid zijn ingevuld."

Bij alle gegevens die u aan ons verstrekt hanteren wij de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens, waarin de bescherming van het privacygevoelig datamateriaal geregeld is. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.