Een oude vertrouwde naam terug in Leiden!

De Nie Installatietechniek is een jong bedrijf dat zich richt op het onderhouden en installeren van cv-ketels en verwarmingsinstallaties. Directeur Harold de Nie is opgegroeid in het vak en heeft jarenlang gewerkt in het voormalige familiebedrijf De Nie Klimaatcomfort. Een goede service en hoge klanttevredenheid zijn de doelstellingen van ons bedrijf. Samen met een aantal oud-collega’s ‘van toen’ werken we er hard aan om dit te realiseren. Het traditionele installatie-vak wordt bij ons nog steeds met zorg en aandacht uitgeoefend, maar ook de duurzame energiesystemen zijn onderdeel van ons dienstenpakket en bieden u veel voordelen.

Laat u gerust vrijblijvend door ons adviseren. Wij nemen de tijd om u te voorzien van een eerlijk advies!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of telefonisch op 071- 20 48 070. Wij zullen zorg voor dragen dat uw bericht zo spoedig mogelijk wordt behandeld!

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen op onze website, benieuwd naar onze dienstverlening, werkwijze of de manier waarop wij met u communiceren? Wij staan open voor alles wat u wilt vragen!