Onderhoudsabonnement mechanische ventilatiebox

Uw MV-box heeft onderhoud nodig! Uit de praktijk is gebleken dat de efficiëntie in veel gevallen al binnen 2 jaar na het betrekken van een nieuwe woning, met een kwart is afgenomen. Na 12 jaar wordt zelfs nog maar een derde van de oorspronkelijke luchthoeveelheid afgezogen. De vervuiling heeft een slechte afzuiging tot gevolg en veroorzaakt een verhoogd vochtgehalte met daarbij optredende bacterievorming. In ruimtes waar gerookt wordt worden de plafonds en verfwerk sneller bruin.

De meest voorkomende problemen zijn:

  • Last van een droge keel, hoestbuien of branderige ogen
  • Er is altijd stof aanwezig
  • Schimmelplekken in de woning
  • De ventilatieventielen zijn vies en vettig
  • De ramen beslaan snel
  • Allergische reacties

Om uw woning voortdurend te kunnen voorzien van frisse, gezonde en schone lucht moet uw mv-box periodiek onderhouden worden. Middels ons voordelige onderhoudsabonnement wordt uw mv-box jaarlijks onderhouden door onze gecertificeerde monteurs. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een eenmalige reiniging van het kanaalwerk.

Uw mv-box wordt tijdens het uitvoeren van onderhoud op elk onderdeel gecontroleerd en waar nodig aangepast.  Wist u dat een slecht presterende mv-box vaak de oorzaak is van een te stoffig, warm of vochtig binnenklimaat wat kan leiden tot hoofdpijn, huidklachten en longaandoeningen zoals bijvoorbeeld astma? Het is dus enorm belangrijk om uw mv-box schoon en werkend te houden.

U kunt ook het onderhoud aan uw mv-box combineren met het onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV-ketel of keukengeiser. Hiermee worden de werkzaamheden gecombineerd en tezamen uitgevoerd. Hiermee bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd! Daarbij heeft u dan één aanspreekpunt voor al uw apparaten die periodiek onderhoud vereisen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen over de zogeheten “combi-contract” kunt u dat aangeven op onderstaand contact formulier.

Na het invullen van onderstaand formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag in behandeling te nemen. U krijgt dan van ons een antwoordformulier waarop u de gewenste onderhoudsvorm moet aangeven.

Reiniging MV Box

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)