Bent u op zoek naar een loodgieter Leiden of omstreken? Dan bent u bij De Nie Installatietechniek aan het juiste adres. De Nie Installatietechniek kan u helpen met al uw installaties. Denk aan het verhelpen van gaslekkages, waterlekkages, stroomstoringen, cv-storingen en daklekkages. Maar ook het vervangen van uw CV-ketel, leidingwerk, dakbedekking en alles wat te maken heeft met loodgieterij.

Als loodgieter Leiden bent u bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

  • Wij ontzorgen u volledig;
  • Altijd bereikbaar voor storingen;
  • Adequaat oplossen van problemen;
  • Een vast contactpersoon;
  • Met zorg en kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden;
  • Goede service en hoge klanttevredenheid staat bij ons centraal.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als loodgieter Leiden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of telefonisch op 071- 20 48 070. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw bericht zo spoedig mogelijk wordt behandeld!  Laat u gerust vrijblijvend door ons adviseren. Wij nemen de tijd om u te voorzien van een eerlijk advies!

De Nie Installatietechniek is gevestigd aan de Rooseveltstraat 18P in Leiden.

De mogelijkheden

De Nie installatietechniek is er ook voor u als consument. Of u nu uw bestaande CV-ketel wil laten onderhouden, of nadenkt om uw CV-ketel te laten vervangen, wij kunnen u hierbij helpen. Ook voor het oplossen van storingen staan wij altijd voor u klaar. Een slecht onderhouden CV-ketel of keukengeiser presteert natuurlijk onder gemiddeld en dat merkt u ook op uw energierekening. Daarbij is onderhoud zeer belangrijk om de levensduur van uw apparaten optimaal te houden. Dankzij onze voordelige onderhoudsabonnementen is het voor u wellicht heel rendabel om er een af te sluiten voor uw cv-ketel of keukengeiser.

Een storing melden

Heeft u een storing aan uw installatie? Heeft u geen electra meer of ruikt u een gaslucht? Heeft u last van lekkage of is er naar uw mening iets defect? Bel dan direct naar 071 20 48 070. Wij zijn altijd bereikbaar, zodat wij uw storing zo snel mogelijk kunnen verhelpen, ook op zaterdag en in het weekend!

Indien uw storing minder dringend is en u niet direct hulp nodig heeft, kunt u onderstaand storingsformulier invullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terug bellen om uw storing in behandeling te nemen.