Bent u al duurzaam?

Als we in de toekomst willen blijven genieten van een schone en comfortabele leefomgeving, dan worden alternatieve, duurzamere energiebronnen steeds belangrijker. De Nie installatietechniek is dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Bent u benieuwd wat u kunt verbeteren aan uw duurzaamheid? Wilt u weten wat er fiscaal mogelijk is bij aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen? Wij kunnen u helpen!

Zonnepanelen en zonneboilers

De Nie installatietechniek kan u onder andere zonnepanelen en zonneboilers aanbieden. Onze medewerkers hebben jaren lang ervaring en expertise in verschillende systemen, zowel in-dak systemen als op-dak systemen. Wij leggen volledige systemen aan die eventueel op elkaar zijn afgestemd. Uiteraard houden we rekening met de wensen en eisen van de klant. Onze medewerkers kunnen u ook adviseren over eventuele subsidieregelingen die in uw omgeving van kracht zijn. Voor zowel consumenten als zakelijke klanten kunnen wij na een schouwing een op maat gemaakte offerte vrijblijvend naar u toe sturen. Om een op maat gemaakte offerte te maken is een schouwing op locatie gewenst aangezien elk dak uniek is en elke situatie binnenshuis verschilt.

Duurzame oplossingen

Wilt u uw bedrijfspand duurzaam (of duurzamer) maken? Stroom en/of gaskosten verlagen? De Nie biedt verschillende oplossingen, voor alle soorten bedrijfs- of winkelpanden.

  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Subsidies en voordelen

Indien u geinteresseerd bent in de mogelijkheden van duurzame energieoplossingen, kunt u gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 071- 20 48 070