Dak en zinkwerk Leiden

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden, die het moet verdragen. is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak en de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten. Laat altijd een specialist kijken naar de klacht, die u heeft, het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet. Deze specialist kunt u vinden bij De Nie Installatietechniek. Wij zorgen ervoor dat het “probleem” op de juiste manier wordt aangemaakt, zodat u niet komt te zitten met blijvende schade of dat de dakbedekking volledig vervangen dient te worden.

De Nie Installatietechniek is uw betrouwbare partner voor werkzaamheden aan dak en zinkwerk in Leiden en omstreken. Dit omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Wij ontzorgen u volledig;
  • Altijd bereikbaar voor storingen;
  • Adequaat oplossen van problemen;
  • Een vast contactpersoon;
  • Met zorg en kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden;
  • Goede service en hoge klanttevredenheid staat bij ons centraal.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen betreffende het dak en zinkwerk in Leiden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of telefonisch op 071- 20 48 070. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw bericht zo spoedig mogelijk wordt behandeld!  Laat u gerust vrijblijvend door ons adviseren. Wij nemen de tijd om u te voorzien van een eerlijk advies!

De Nie Installatietechniek is gevestigd aan de Rooseveltstraat 18P in Leiden.

De Nie Installatiebedrijf

De Nie Installatietechniek kan u helpen met al uw installaties. Denk ook aan het verhelpen van gaslekkages, waterlekkages, stroomstoringen, cv-storingen en daklekkages. Maar bovendien aan het vervangen van uw CV-ketel, leidingwerk, dakbedekking en alles wat te maken heeft met loodgieterij.

De Nie Installatietechniek is een jong bedrijf ,dat zich richt op het onderhouden en installeren van cv-ketels en verwarmingsinstallaties. Directeur Harold de Nie is opgegroeid in het vak en heeft jarenlang gewerkt in het voormalige familiebedrijf De Nie Klimaatcomfort. Een goede service en hoge klanttevredenheid zijn de doelstellingen van ons bedrijf. Samen met een aantal oud-collega’s ‘van toen’ werken we er hard aan om deze doelstelling te realiseren. Het traditionele installatie-vak wordt bij ons nog steeds met grote zorg en aandacht uitgeoefend, maar ook de duurzame energiesystemen zijn onderdeel van ons dienstenpakket en bieden u veel voordelen.