Cv-ketels

CV Ketels

Bent u op zoek naar een specialist in CV Ketels in Leiden en omstreken? Dan bent u bij De Nie installatietechniek aan het juiste adres. De Nie installatietechniek richt zich volledig op installatie, onderhoud en service, zowel voor grote als kleine CV installaties. Bij de aanschaf van een CV ketel kunnen wij u volledig ontzorgen. Dus wilt u een CV ketel kopen? Schakel dan direct De Nie Installatietechniek in voor het installeren van uw CV ketel in Leiden.

Wat u kunt verwachten van De Nie Installatietechniek voor CV ketels:

  • Een vast contactpersoon;
  • Een langere levensduur van uw installatie;
  • Een betrouwbare partner;
  • Met zorg en kwaliteit uitgevoerd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden bij CV ketel kopen? Neem dan contact met De Nie installatietechniek op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 071 – 20 48 070. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de verschillende diensten met betrekking tot CV ketel in regio Leiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

De Nie Installatietechniek is gevestigd aan de Rooseveltstraat 18P in Leiden.

CV Ketels Leiden

Een CV ketel kopen in Leiden? Binnen enkele dagen wordt er een nieuwe CV ketel bij u thuis geïnstalleerd, volledig passend bij uw woonwens. U bent verzekerd van een uitgebreide garantie bij De Nie Installatietechniek. Bij De Nie Installatietechniek kunt u zeer voordelig een nieuwe CV ketel kopen. Bovendien bent u gegarandeerd van de laagste stookkosten met een hoog niveau aan rendement en warmtecomfort. Vriendelijk voor het milieu en bovendien voor uw portemonnee.

Woonachtig in Leiden of in de omgeving van Leiden? De Nie Installatietechniek adviseert u graag bij de keuze voor een nieuwe CV ketel . Wilt u meer weten over het kopen van een CV ketel? Neem dan contact met ons op.

Ook verzorgen wij onderhoud aan uw CV ketel in Leiden

Het goed laten onderhouden van uw centrale verwarming installatie garandeert optimaal rendement en verhoogt de levensduur van uw cv-ketel. De Nie installatietechniek heeft voor u het voordeligste service- en onderhoudsabonnement voor uw centrale verwarming, gaskachel, boiler, geiser en kooktoestel. Door onze goede en correcte service gaan uw toestellen langer mee en bespaart u bovendien nog eens energie! En belangrijker nog; u bent zeker van optimale veiligheid. We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar! Dus bel 071 – 20 48 070.