X
Menu
X

Cv-ketels

Consumenten /

CV-ketels

Een CV-ketel moet energiezuinig zijn, uw woning aangenaam verwarmen en voldoende warmwater comfort geven. De Nie Installatietechniek komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een passende aanbieding voor u te maken. Wij kunnen zowel een nieuwe CV-ketel voor u installeren, als uw bestaande CV-ketel perodiek onderhouden. 

Voornamelijk werken wij met bekende merken zoals Nefit, Remeha en Intergas. Met deze fabrikanten hebben onze medewerkers jaren lang expertise en ervaring, waardoor u er vanuit kunt gaan dat u een passend advies krijgt. Bij het vervangen van de CV-ketel zal er voorafgaand van de werkzaamheden eerst een afspraak gemaakt worden voor een schouwing. Uiteraard is elke situatie verschillend en is maatwerk vereist om u een passende aanbieding te doen. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken en wat wij u kunnen aanbieden? Druk op de onderstaande knop om een vrijblijvende maatwerkofferte te ontvangen! 


Offerte CV-ketel vervangen

 

Aanbiedingen en acties

Indien er speciale acties of aanbiedingen plaats vinden, zullen die hieronder verschijnen. Wilt u op de hoogte gebracht worden indien een nieuwe actie beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via onze contactformulier of telefonisch via 071- 20 48 070Wat u kunt verwachten 

  • Een vast contactpersoon
  • Een langere levensduur           van uw installatie
  • Een betrouwbare partner
  • Met zorg en kwaliteit               uitgevoerd

Neem contact met ons op!