CV Ketel kopen Leiden

U denkt eraan om uw CV-ketel te gaan kopen? Dat kan voordelig en gunstig zijn als uw huidige ketel technisch gezien zijn beste tijd heeft gehad, of als de aanschaf van een nieuwe ketel economisch aantrekkelijker is. Een oude CV-ketel vervangen voor een nieuwe moderne ketel, verdient u snel terug door lagere stookkosten. De Nie Installatietechniek helpt u graag met de vraag of uw CV-ketel vervangen voordeliger is.

CV ketel kopen met installatie Leiden

Als blijkt dat het rendabel is om uw huidige CV-ketel te vervangen voor een nieuwe, kan De Nie Installatietechniek deze ook voor u monteren.  Het plaatsen van een CV ketel vraagt vakkennis en ervaring. Onze monteurs hebben allemaal de benodigde certificaten en ervaring waardoor wij uw CV-ketel snel en vakkundig kunnen plaatsen of vervangen. Daarbij kunt u ook gelijk een onderhoudsabonnement aansluiten om er zorg voor te dragen dat uw installatie altijd optimaal presteert en onderhouden wordt.

Geïnteresseerd en benieuwd of uw CV ketel vervangen rendabel is? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CV ketel kopen met onderhoud

Als blijkt dat het rendabel is om uw huidige CV-ketel te vervangen voor een nieuwe, kan De Nie Installatietechniek deze ook voor u onderhouden.  Het plaatsen van een CV ketel vraagt vakkennis en ervaring. Onze monteurs hebben allemaal de benodigde certificaten en ervaring waardoor wij uw CV-ketel snel en vakkundig kunnen plaatsen of vervangen. Daarbij kunt u ook gelijk een onderhoudsabonnement aansluiten om er zorg voor te dragen dat uw installatie altijd optimaal presteert en onderhouden wordt.

Wat u kunt verwachten
  • Een vast contactpersoon
  • Een langere levensduur
    van uw installatie
  • Een betrouwbare partner
  • Met zorg en kwaliteit
    uitgevoerd