X
Menu
X

Consumenten

Consumenten

De Nie installatietechniek is er ook voor u als consument. Of u nu uw bestaande CV-ketel wilt laten onderhouden, of nadenkt om uw CV-ketel te laten vervangen, wij kunnen u hierbij helpen. Ook voor het oplossen van storingen staan wij altijd voor u klaar. Een slecht onderhouden CV-ketel of keukengeiser presteert natuurlijk onder gemiddeld en dat merkt u op uw energierekening. Daarbij is onderhoud zeer belangrijk om de levensduur van uw apparaten optimaal te houden. Dankzij onze voordelige onderhoudsabonnementen is het voor u wellicht heel rendabel om er een af te sluiten voor uw cv-ketel of keukengeiser. 

Heeft u interesse in een onderhoudsabonnement of wilt u wellicht u CV-ketel laten vervangen? U kunt op verschillende manieren contact ons opnemen via onze website of via de telefoon. 071- 20 48 070
Heeft u een storing? aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. 

 

Moet ik een nieuwe CV-ketel aanschaffen? 
Indien u twijfelt of uw CV-ketel vervangen moet worden, of dat uw CV-ketel nog een aantal jaar mee kan, kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij komen dan langs op locatie om uw CV-ketel te inspecteren en om te kijken wat de te verwachten levensduur is van uw CV-ketel. 

 

Wat u kunt verwachten 

  • Een vast contactpersoon
  • Een langere levensduur           van uw installatie
  • Een betrouwbare partner
  • Met zorg en kwaliteit               uitgevoerd

Neem contact met ons op!