X
Menu
X

Storing?

Heeft u een storing? /

Wij kunnen u helpen!

Heeft u een storing aan uw installatie? Heeft u geen stroom meer of ruikt u een gaslucht? Heeft u last van lekkage of is er naar uw mening iets defect? Bel dan direct naar 071 20 48 070. Wij zijn altijd bereikbaar zodat wij uw storing zo snel mogelijk kunnen verhelpen, ook op zaterdag en in het weekend! 

Indien u problemen heeft met de cv-ketel, is het aan te raden om onderstaand "eerste hulp bij cv storingen formulier" door te lezen. Hierin staat een algemene checklist welke u kunt aanhouden om wellicht uw probleem of storing te verhelpen. Door op de onderstaande knop te drukken opent zich een scherm met de checklist.  

Eerste hulp bij cv storingen

Indien uw storing minder dringend is en u niet direct hulp nodig heeft, kunt u onderstaand storingsformulier invullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terug bellen om uw storing in behandeling te nemen. 

 

Voor dringende zaken is het altijd sneller om te bellen: 071- 20 48 070, ook op zaterdag en zondag! 

Storingsformulier

Heeft u een minder dringende storing of probleem? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw storing of probleem in behandeling te nemen

Aanhef

Dhr.Mevr.
Contactvoorkeur
Per e-mailTelefonisch

Ik ga akkoord met de Privacy verklaring

Bij alle gegevens die u aan ons verstrekt hanteren wij de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens, waarin de bescherming van het privacygevoelig datamateriaal geregeld is. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.