X
Menu
X

CV Ketel Leiden

Bent u op zoek naar een specialist voor CV Ketel in Leiden en omstreken? Dan bent u bij De Nie installatietechniek aan het juiste adres. De Nie installatietechniek richt zich volledig op installatie, onderhoud en service, zowel voor grote als kleine CV installaties. Voor uw CV ketel in Leiden kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van aanschaf en onderhoud. Wilt u een nieuwe CV ketel in Leiden? Schakel dan direct De Nie Installatietechniek in voor het installeren van de CV ketel in Leiden.

Wat u kunt verwachten van De Nie Installatietechniek voor CV ketel in Leiden:

  • Een langere levensduur van uw installatie
  • Betrouwbare merken als Remeha, Nefit en Intergas
  • Voordelige onderhoudscontracten
  • Met zorg en kwaliteit uitgevoerd

Heeft u meer informatie nodig om te kunnen kiezen welke CV ketel in Leiden? Neem dan contact met De Nie installatietechniek op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 071 - 20 48 070. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de verschillende diensten met betrekking tot CV ketels in regio Leiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag en vrijblijvend.

De Nie Installatietechniek is gevestigd aan de Rooseveltstraat 18P in Leiden.

CV Ketel in Leiden

Een nieuwe CV ketel in Leiden? Na een gedegen adviesgesprek kan er binnen enkele dagen een nieuwe CV ketel bij u thuis worden geïnstalleerd, volledig passend bij uw woonwens. U bent verzekerd van een uitgebreide garantie bij De Nie Installatietechniek. Bij De Nie Installatietechniek kunt u zeer voordelig een nieuwe CV ketel kopen. Bovendien bent u gegarandeerd van de laagste stookkosten met een hoog niveau aan rendement en warmtecomfort. Vriendelijk voor het milieu en bovendien voor uw portemonnee.

Woonachtig in Leiden of in de omgeving van Leiden? De Nie Installatietechniek adviseert u graag bij de keuze voor een nieuwe CV ketel . Wilt u meer weten over het kopen van een CV ketel? Neem dan contact met ons op.

Ook verzorgen wij onderhoud aan uw CV ketel in Leiden

Het goed laten onderhouden van uw centrale verwarming installatie garandeert optimaal rendement en verhoogt de levensduur van uw cv-ketel. De Nie installatietechniek heeft voor u een voordelig service- en onderhoudsabonnement voor uw centrale verwarming, gaskachel, boiler, geiser en kooktoestel. Door onze goede en correcte service gaan uw toestellen langer mee en bespaart u bovendien nog eens energie! En belangrijker nog; u bent zeker van optimale veiligheid. We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar! Dus bel 071 - 20 48 070.